Het bedrijf

Goedendag, mijn naam is Nico Blok.

Mijn onderneming staat aan de constructieweg 17 te Emmeloord. In een deel van het bedrijf  worden keukens en keuken inbouw apparatuur verkocht.
Dit gedeelte is ook te zien op internet www.keukenemmeloord.nl. In een ander deel realiseren wij de  verkoop van zonnepanelen met bijbehorende omvormers en montage materialen.
De bijbehorende website is www.blox-zonnepanelen.nl
Ons concept is goed doordacht. Een samenwerkingsverband van 4 bedrijven.

Te weten;
Blox Zonnepanelen = Verkoop
Van Dijk IJzerwaren Meppel = Leverancier,
Harskamp daken = plaatsen,
De Elektricien = aansluiten

Met dit concept zijn wij  in staat om snel te leveren en te plaatsen. Met een totale ontzorging waarin alle facetten wordt begeleid om tot een goede realisatie te komen..

Ook waarborgt deze combinatie kwaliteit en service, van het eerste gesprek tot en met plaatsen en aansluiten. Doordat er met gerenommeerde bedrijven wordt gewerkt, kunt u rekenen op een eerlijk product en goede kennis van zaken.

Graag vertellen wij u er meer.
Bel of mail voor een afspraak
0527-622301


Met vriendelijke groet,

Nico Blok
Blox-zonnepanelen 

Goed om te weten

Zonne-energie is de energie die uit zonnestraling wordt gewonnen. De zon is de grootste en rijkste energiebron die de mensheid ter beschikking staat. Een zonnepaneel zet deze straling om in elektriciteit, maar hoe?

Lees meer: Goed om te weten

Veelgestelde vragen

Zonne-energie heeft de toekomst maar is voor velen een onbekend product. Hier vindt u de antwoorden op veelgestelde vragen zoals welke voorbereidingen en mogelijkheden de zonnepanelen van Daxx u bieden.

Lees meer: Veelgestelde vragen

Certificaten

Met Daxx zonnepanelen geniet u niet alleen van de beste kwaliteit en garanties, maar bent u er ook zeker van dat de zonnepanelen voldoen aan alle geldende kwaliteits- en milieu-eisen.

Lees meer: Certificaten

Specificaties

Hoewel de technische specificaties niet voor iedereen zijn weggelegd, willen wij ze u niet onthouden. Wilt u verdere uitleg over de cijfers en begrippen, dan willen we hier tijdens een persoonlijk gesprek graag verder verduidelijken.

Lees meer: Specificaties

Garantie

Wij zijn zo overtuigt van de kwaliteit van onze Daxx zonnepanelen dat wij het aandurven u ongekende garanties te geven.

10 jaar op productiefouten en behoud van 90% van het vermogen

25 jaar! op behoud van 80% van het vermogen

Subsidie-Begeleiding

"Voor 2012 is er 22 miljoen euro beschikbaar. Voor 2013 is er 30 miljoen euro beschikbaar."

Wilt u meeproviteren van de mogelijkheden die onze overheid u biedt? Wij helpen u hier graag mee verder. Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.